Inloggen

Over ons

NL Energiecollectief bestaat uit een gemotiveerde club onafhankelijke energieadviseurs. Wij kunnen uw vaste lasten drukken door gebruik te maken van een goed strategisch en tactisch inkoopbeleid. Onze energieadviseurs hebben de kennis en kunde in huis en weten hoe ze grote besparingen kunnen realiseren. Besparingen waar u vervolgens direct van profiteert!

NL Energiecollectief ziet het als een uitdaging om zo scherp mogelijk in te kopen. Door onze kennis van de energiemarkt, gecombineerd met de vele duizenden klanten, zijn wij in staat om u te allen tijde een zeer scherpe energieprijs aan te bieden. 
 
 

Visie

Het ondersteunen van ondernemers en particulieren bij het inkopen van elektriciteit en gas op collectieve basis, dat is kort samengevat onze visie. NL Energiecollectief vertaalt de complexe markt in eenvoudige termen. Transparantie is daarbij het sleutelwoord. Zo vinden wij het belangrijk dat u inziet wat de voordelen zijn van collectief inkopen. Samen sta je sterk. Als je dan ook nog het juiste inkoopmoment weet te pakken, kun je samen profiteren van scherpe prijzen.

 

Inkoopmoment

De energieprijzen schommelen iedere dag, net zoals de beurskoers. Elektriciteit kan bijvoorbeeld vandaag goedkoper zijn dan morgen. En voor gas is dat misschien wel net andersom . Het is dus een kwestie van op het juiste moment energie inkopen om tot een scherpe prijs te komen. De energieadviseurs van NL Energiecollectief houden de energieprijzen dagelijks in de gaten en kennen de markt als geen ander. Door elektriciteit en gas tegen het laagste tarief in te kopen, brengen wij uw energierekening al snel 20 tot 30 procent naar beneden. En dat met vaste tarieven.

Daarmee bespaart u zichzelf en/of uw zaak niet alleen veel geld, maar ook kostbare tijd en energie. Want NL Energiecollectief regelt alles voor u. Het enige wat u hoeft te doen is profiteren van de kortingen. Geeft u ons het mandaat om uw energie in te kopen, dan bent u verzekerd van de beste prijs. Zo kunt u zich bezighouden met dingen die er echt toe doen.

Wij zijn NL Energiecollectief, aangenaam.